Aktuality

REBUT CUP 2018 pro hráče ŽLTC Brno

Aktuality | úterý 18. září 2018, 15:35

15.-17.9. se uskutečnil v našem oddíle další z řady letních tenisových turnajů. Turnaj staršího žactva Rebut Cup 2018 měl pěkné obsazení a přálo mu i počasí. Chlapeckou část opanoval Vojtěch Prášek ze ŽLTC Brno a v turnaji dívek brala vítězství Zita Matelová rovněž ze ŽLTC Brno.

Vítězky turnaje čtyřhry děvčat - Jessica Adamcová, Karolína Koubová.15 hráčů se zúčastnilo turnaje chlapců. Z domácích borců to byl pouze jeden hráč a tím byl Pavel Suchánek. Ten podlehl v I. kole Matyáši Marešovi z TK Hlinsko 4:6, 1:6. Vítězem turnaje se stal Vojtěch Prášek, který přehrál v napínavém finále Filipa Čepla z TK Sparta Praha 7:6 (3), 7:6 (4). Turnaj čtyřhry vyhrál pár Filip Čepl, Jiří Pokorný (TK Olymp Praha), který ve finále zdolal pár David Krňávek, Dominik Prášek (oba ŽLTC Brno) 6:0, 6:2. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde

Pěknou účast měl i turnaj dívek v podobě 16 hráček. Katka Váchová a Jessica Adamcová reprezentovaly domácí oddíl. Katka Váchová podlehla v I. kole velmi těsně Viktorii Šoltésové (TJ Sokol Bedřichov Jihlava) 5:7, 6:4, 0:1 (8). Jessica Adamcová se jako druhá nasazená hráčka probojovala do finále turnaje. Zde podlehla Zitě Matelové (ŽLTC Brno) ve velmi vyrovnaném zápase 7:5, 2:6, 0:1 (8). Turnaj čtyřhry vyhrál pár Jessica Adamcová, Karolína Koubová (TJ Jiskra Zruč n. Sázavou). Ve finále přehrála děvčata pár Natálie Šlesárová (TK Spartak Jihlava), Pavla Dvořáková (TC Humpolec) 6:3, 6:2. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

prazdniny