Aktuality

Lukáš Brückner vyhrál domácí turnaj dorostenců

Aktuality | středa 5. září 2018, 09:54

Poslední prázdninový víkend se uskutečnil v našem oddíle turnaj dorostenců. Za nepříznivého počasí si to o vítězství v turnaji rozdalo celkem 12 hráčů. Vítězem se stal Lukáš Brückner, který ve finále porazil Daniela Blažku z TK Agrofert Prostějov 6:2 a 6:3. Turnaj dorostenek byl pro malý počet hráček zrušen.

Finalisté turnaje - zleva Daniel Blažka, Lukáš Brückner.Turnaje se zúčastnili 3 hráči domácího oddílu - Lukáš Brückner , Aleš Bouchner a Vojta Křepinský. Vojta porazil v předkole Okapala z TC Humpolec 6:1, 6:0. V I. kole pak podlehl Lukášovi Brücknerovi 2x 1:6. Aleš zvítězil v I. kole nad Lubošem Laštovičkou (TK Spartak Jihlava) 6:4, 6:2. Ve čtvrtfinále podlehl Aleš po pěkném zápase Lukáši Brücknerovi 4:6, 2:6. Lukáš pak celý turnaj vyhrál, když cestou do finále porazil dva domácí hráče a ve finále zvítězil nad Danielem Blažkou. 
Turnaj čtyřhry vyhrál pár Radek Hošek , Radim Páral (oba TK Spartak Jihlava). Ti ve finále přehráli dvojici Vojtěch Grün (HTK Třebíč), Luboš Laštovička 5:7, 6:3, 1:0 (6). Kompletní výsledky turnaje zde.
 

prazdniny