Aktuality

Nejlepší sportovci TJ Jiskra HB

Aktuality | sobota 19. března 2016, 15:36

Ve čtvrtek 17.3. od 17 hod. proběhlo v Hotelu Slunce slavností vyhlášení nejlepších sportovců TJ Jiskra HB za rok 2015. Slavnost se konala za účasti vedení TJ Jiskra HB, představitelů města Havlíčkův Brod, regionálního tisku a televize.

Ocenění Nejlepšího sportovce tenisového oddílu za rok 2015 převzala z rukou starosty mladší žákyně Aneta Štolfová. V roce 2015 se zúčastnila 24 turnajů. 4x turnaj vyhrála, 3x se umístila na 2. místě a 5x získala 3. místo. Turnaj čtyřhry vyhrála celkem 8x a 3x se umístila na 2. místě. 3x získala 3 místo. Aneta Štolfová byla hráčkou úspěšného družstva mladších žáků, které hrálo nejvyšší tenisovou soutěž JUNIOR TOUR – O PUTOVNÍ POHÁR PŘEDSEDY ČTS. Aneta Štolfová obsadila v krajském žebříčku 13. místo a v celostátním žebříčku mladších žákyň obsadila 113. místo.

Nejlepší družstvem tenisového oddílu za rok 2015 bylo vyhlášeno družstvo mladších žáků. V roce 2015 bylo účastníkem nejvyšší tenisové soutěže JUNIOR TOUR – O PUTOVNÍ POHÁR PŘEDSEDY ČTS. Jako téměř jediné družstvo odehrálo tuto soutěž s vlastními odchovanci. Obsadilo celkové 6. místo a podařilo se mu udržet tuto soutěž i pro příští sezónu v roce 2016. Za družstvo nastoupili: Aleš Bouchner, Josef Čapek, Luboš Laštovička, Adam Křepinský, Lukáš Muhlfait, Karolína Tajovská, Aneta Štolfová a Helena Grubauerová. Kapitánem družstva byl Ing. Aleš Bouchner. Ocenění převzal z rukou starosty města kapitán družstva mladších žáků Ing. Aleš Bouchner.

 

 

prazdniny