Aktuality

Aleš Bouchner 2x na 2. místě v Jihlavě!

Aktuality | úterý 12. ledna 2016, 13:56

Velmi dobrého výsledku dosáhl starší žák Aleš Bouchner na turnaji v Jihlavě, odkud si přivezl dvě 2. místa! O víkendu se hrály oblastní přebory mladšího žactva, kde měl náš oddíl čtyřnásobné zastoupení.

Na Bedřichově potvrdil Aleš pozici dvojky turnaje a bez větších problémů se probojoval do nedělního finále singlu. V něm se utkal s Válkem z HTK Třebíč, který si poradil v semifinále s turnajovou jedničkou Palánem z TK Spartak Jihlava. Ve finále Aleš podlehl 4:6, 0:6. Do finále se probojoval Aleš i v turnaji čtyřhry, kterou sehrál spolu s Grünem z HTK Třebíč. Ve finále promarnili chlapci jeden močbol a podlehli po boji 6:1, 5:7, 0:1 (10). Aleš si tak přivezl z Jihlavy dvě krásná 2. místa. Gratulujeme!

Na víkendovém programu byly rovněž oblastní přebory mladšího žactva. Oblastní přebor chlapců se hrál v Pardubicích na TK Pernštýn 1897 Pardubice. Z našeho oddílu se ho zúčastnili Luboš Laštovička a Adam Křepinský. Luboš přehrál v I. kole po velkém boji Vrtěnu ze Svitav, když v I.setu prohrával již 0:4. Ve II. setu otáčel Luboš rovněž stav zápasu a v konečném účtování vyhrál 6:4, 6:3. Ve II. kole turnaje podlehl Luboš turnajové jedničce Šimonu Novotnému 1:6, 0:6. Adam musel jako nenasazený do předkola turnaje. V něm se utkal s Kravaříkem z LTC Pardubice. Po prvním prohraném setu musel Adam zápas otáčet a do I. kola postoupil po výhře 2:6, 6:0, 6:2. V I. kole podlehl Adam Jonášovi Novotnému 2:6, 3:6.
Oblastní přebor děvčat se hrál v Hradci Králové. Aneta Štolfová zde v I. kole podlehla Smékalové z TK Hlinsko 1:6, 0:6. Dalším brodským zástupcem byla Jessica Adamcová, která podlehla silné Roháčové 2x 0:6.
 

prazdniny