Mladší žáci

Mladší žáci udrželi s přehledem Pardubický přebor

Mladší žáci | čtvrtek 21. července 2011, 13:00

Mladší žáci se umístili v Pardubickém přeboru na výborném 3. místě.

Družstvo mladšího žactva - 2011Po loňském úspěchu, kdy mladší žáci vyhráli Krajskou soutěž a postoupili do Pardubického přeboru, bylo cílem tuto soutěž udržet.

První utkání se odehrálo na domácích dvorcích a mladší žáci v něm poněkud nešťastně prohráli s TK Česká Třebová 4:5, když o výhře hostujícího celku rozhodla až poslední čtyřhra, hraná na 3 sety. V dalším utkání podlehl náš celek družstvu TC Chrudim A 3:6. Nutno podotknout, že TC Chrudim A celou soutěž vyhrálo bez jediné prohry.

 Po těchto dvou prohrách však nasadili mladší žáci vítězný kurz a již neprohráli. Postupně zdolali tyto celky: LTC Pardubice B 7:2, TC Profistav Litomyšl 6:3, Spartak Polička 8:1, LTC Vysoké Mýto 6:3 a TK Choceň 7:2.
 

Mladší žáci tak uhájili s přehledem Pardubický přebor i pro příští rok a k tomu se umístili na výborném 3. místě za družstvy TC Chrudim A a TK Česká Třebová A.

Za družstvo mladších žáků nastupovali: Jonáš Slabík, Prokop Findeis, Lukáš Brückner, Jakub Bartoň, Martin Horáček, Jakub Peca, Michal Slabík, Martin Pecha, Veronika Časarová, Gabriela Dipoldová a Tereza Špalková.