Aktuality

Meziokresní přebor staršího žactva zná své vítěze

Aktuality | pondělí 26. března 2018, 10:50

O právě proběhlém víkendu se stal náš oddíl pořadatelem Meziokresního přeboru staršího žactva. Turnaje se zúčastnili hráči a hráčky z okresu Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou.

Jessica Adamcová s pohárem za 1. místo.Turnaje chlapců se zúčastnilo celkem 9 hráčů. Do finále se probojovali domácí Adam Křepinský a Josef Havlík ze Světlé nad Sázavou.Pohár pro vítěze si nakonec odvezl Josef Havlík, když finálový zápas Adam skrečoval. Turnaje se zúčastnili ještě další 3 naši hráči - Pavel Suchánek, Ondřej Dvořák a Jan Bauer. Honza Bauer sehrál v I. kole krásný zápas s Pepou Havlíkem, kterému podlehl po bojovném výkonu 3:6, 5:7. Pavel Suchánek a Ondřej Dvořák se potkali v I. kole.Vítězem se stal Pavel Suchánek po výhře 6:0, 6:2. V dalším kole pak podlehl Pavel Maškovi ze Ždáru nad Sázavou 3:6,2:6.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Adam Křepinský, Josef Havlík. Ta ve finále turnaje zvítězila nad párem Filip Piechula (Ždár nad Sázavou), Jan Bauer 2x 6:1. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

Turnaje dívek se zúčastnilo celkem 11 hráček. Vítězkou turnaje se stala domácí Jessica Adamcová.Ta ve finále turnaje přehrála Anetu Freyovou ze Ždáru nad Sázavou 6:2, 6:1. Turnaje se zúčastnila i další domácí hráčka - Katka Váchová. Ta vyhrála v I. kole nad Chalupovou (Ždár nad Sázavou) 2x 6:1 a v semifinále podlehla Katka po bojovném výkonu Freyové 6:7, 4:6.
Vítězem turnaje čtyřhry se stal pár Potocká, Freyová (obě TJ Ždár nad Sázavou), který ve finále přehrál pár Adamcová, Míšková (TJ Ždár nad Sázavou) 6:0, 7:5. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

Všem domácím hráčům děkujeme za reprezentaci oddílu a medalistům gratulujeme v umístění v turnaji. Adam Křepinský 2. místo v singlu a 1. místo v deblu, Honza Bauer 2. místo v deblu. Jessica Adamcová 1. místo v singlu a 2. místo v deblu. Katka Váchová 3. místo v singlu.

prazdniny