Aktuality

Aleš Bouchner v Poděbradech ve finále

Aktuality | neděle 11. března 2018, 14:58

Přinášíme výsledky našich hráčů z minulého víkendu. Nejlépe se dařilo Aleši Bouchnerovi, který se umístil na 2. místě turnaje dorostu v Poděbradech.

Aleš Bouchner s pohárem za 2. místo. Druhý zleva.Jessica Adamcová podlehla na turnaji mladších žákyň kat. B na OÁZA ŘÍČANY  v I. kole po boji Klemšové (TK Bohutín z.s.) 4:6, 6:7 (2).

Lukáš Laštovička podlehl v I. kole turnaje mladšího žactva v Poděbradech Rampírovi (TK Pernštýn 1897 Pardubice) 3:6, 5:7.

Starší žákyně Aneta Štolfová uhrála na turnaji dorostu v Nehvizdech I. kolo. V něm porazila Mrázovou (TK Sparta Praha) 7:6, 3:6, 1:0 (6).Ve II. kole podlehla Aneta druhé nasazené hráčce turnaje Hozmanové (TK Čelákovice) 5:7, 6:2, 1:0 (5).zvítězil

Vojtěch Křepinský zvítězil v I. kole turnaje dorostu v Poděbradech. V I. kole porazil domácího Dítěteho 6:2, 6:3. Ve II. kole turnaje podlehl Vojta prvnímu nasazenému hráči turnaje Kubínovi (TK Sport Kolovraty) 2x 0:6.

Aleš Bouchner se na stejném turnaji probojoval do finále turnaje, ve kterém podlehl Křížkovi (Tenisová akademie Březno u Loun) 4:6, 2:6.

Lukáš Brückner se zúčastnil turnaje dospělých na LTC Humpolec. Zde podlehl v I. kole domácímu Chybovi 1:6, 2:6. 

Všem hráčům děkujeme za reprezantaci oddílu a Alešovi Bouchnerovi gratulujeme ke 2. místu v turnaji dorostu v Poděbradech!

prazdniny