Aktuality

Metropolitni Cup 2018 vyhrál Lukáš Brückner

Aktuality | úterý 16. ledna 2018, 16:10

O proběhlém víkendu se uskutečnil v našem oddíle turnaj dorostu Metropolitní Cup 2018. Mezi dorostenci se nejvíce dařilo domácímu Lukášovi Brücknerovi, který celý turnaj bez ztráty setu vyhrál. Další domácí hráčka - Aneta Štolfová vyhrála spolu s Dufkovou z TK Hlinsko turnaj čtyřhry. Turnaj dorostenek opanovala Zuzana Horská z TCG Karlovy Vary.

V turnaji dorostenců měl náš oddíl celkem 4násobné zastoupení. Turnaje se zúčastnili Adam Křepinský, Vojtěch Křepinský, Aleš Bouchner a Lukáš Brückner. Lukáš Brückner porazil v I. kole Málka (TK SpartakJihlava) 6:4, 6:2, ve II.kole vyřadil Lukáš Šefčíka (TK Pelhřimov) 2x 6:0, v semifinále si pak Lukáš poradil s Jelínkem (Spartak Polička) 6:2, 6:1. Finálový zápas sehrál Lukáš s Palánem (TK Spartak Jihlava), kterého porazil 2x 6:2. Gratulujeme k vítězství v turnaji!
Adam Křepinský porazil v předkole Šedu (TJ Sokol Bedřichov Jihlava) 6:1, 6:2, v I. kole nestačil Adam na  Johanidese (LTC Radotín), s kterým prohrál 3:6, 4:6.
Vojtěch Křepinský si poradil v předkole s Pykalem (TC Chrudim) 6:2,6:1, v I. kole pak Vojta podlehl Jelinkovi (Spartak Polička), kterému podlehl 3:6, 2:6.
Aleš Bouchner se utkal v I. kole s Kutilem (LTC Radotín). Ve vyrovnanem zápase rozhodl supertiebreak, který zvládl lépe Kutil. Aleš podlehl Kutilovi 6:4, 3:6, 0:1 (5).
Vítězem turnaje čtyřhry se stala dvojice Palán, Zourek (ŽLTC Brno), která ve finále přehrála pár Šefčík, Vrtěna (TO TJ Svitavy) 6:2, 6:3. Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaj dorostenek zvládla nejlépe Zuzana Horská z Karlových Varů. Druhá nasazená hráčka se musela bát o výsledek  v semifinále, kde porazila Svobodovou (TK Pelhřimov) 6:4, 7:6. Ve finále přehrála Horská Dufkovou (TK Hlinsko) 2x 6:2.
Domácí oddíl měl v turnaji jediné zastoupení. Aneta Štolfová porazila Zobačovou 6:4, 1:6, 1:0 (6). Ve II. kole podlehla pak Aneta ve vyrovnaném zápase Pečenkové 6:7, 5:7.
Výborného výsledku se podařilo Anetě dosáhnout v turnaji čtyřhry. Spolu s Dufkovou turnaj čtyřhry vyhály. Ve finále zvítězila děvčata nad párem Havlová, Kohnová (obě TK Spartak Jihlava) 6:4, 6:2. Gratulujeme k vítězství v turnaji čtyřhry! Kompletní výsledky zde.

prazdniny