Dorost

Dorost obsadil 6. místo

Dorost | čtvrtek 21. července 2011, 14:08

Po delší době se podařilo v našem oddíle vytvořit družstvo dorostu.

Družstvo dorostu - 2011Účastí dorostu ve Východočeské krajské soutěži B se podařilo zkompletovat všechna mládežnická družstva našeho oddílu v soutěžích ČTS. Družstvo dorostu se podařilo vytvořit po delší době, kdy náš oddíl neměl v této věkové kategorii žádného zástupce.

Družstvo dorostu začalo soutěž 1.5., kdy podlehlo v Letohradě místnímu TK Letohrad 2:7. Další dva zápasy se nesly v podobném duchu a i přes bojovný výkon se nedařilo našemu družstvu zvítězit. S TK Choceň prohrálo naše družstvo v domácím zápase 2:7 a stejným výsledkem skončil i zápas v Ledči n. Sázavou. První výhry se naše družstvo dočkalo až ve svém čtvrtém zápase, kdy porazilo na domácích dvorcích TC Jevíčko 5:4. Předposlední zápas soutěže prohrál dorost trochu nešťastně s TK Ústí n. Orlicí B 3:6, kdy dva zápasy rozhodovala až prodloužená hra. Poslední zápas sezóny však zvládl dorost na výbornou a překvapivě vyhrál v České Třebové. Tam porazil TK Česká Třebová B 5:4.

Družstvo dorostu se tak umístilo ve Východočeské krajské soutěži B na 7. místě, když se herně zlepšilo v závěrečných třech zápasech soutěže.

Za družstvo dorostu nastupovali: Josef Vaňkát, Adam Čapek, Jakub Abbrent, Matěj Coufal, Jakub Dvořák, Michal Svoboda. Kateřina Dipoldová, Jana Pabousková a Jana Dipoldová.