Baby

Babytenisté prohráli ve čtvrtfinále s Ústí nad Orlicí B

Baby | neděle 26. června 2011, 00:06

Ve čtvrtfinále Krajského přeboru podlehli naši babytenisté družstvu Ústí nad Orlicí B na domácí půdě 2:4.

Celý zápas začal nejdramatičtějším utkáním, které rozhodlo pravděpodobně i o osudu celého zápasu. V souboji "jedniček" se utkali domácí Vojtěch Křepinský s Janůjem. Vojta rozehrál zápas slibně a dostal se postupně do vedení 5:3, nedokázal však nadějné vedení udržet a zápas ukončit. Zápas dospěl do stavu 6:6 a následná zkrácená hra vyzněla pro Janůja. Vojta tak podlehl 6:7. V dalším utkání potvrdil dobrou formu a výkonnostní růst Aleš Bouchner, který bez problémů porazil Mináře 6:1. Karolína Tajovská nastoupila ve své dvouhře proti Škarkovi a tentokrát se jí nevedlo, podlehla 1:6. V poslední dvouhře podlehl Josef Čapek Bartáčkové 2:6.   

Křepinský s Choutkovou poté podlehli páru Janůj, Škarka 1:6 a Bouchner s Tajovskou porazili pár Minář, Bartáčková 6:2. Zkorigovali tak výsledek zápasu na 2:4.

I přes porážku děkujeme našim babytenistům za reprezentaci našeho oddílu a blahopřejeme k dosaženým výsledkům v Krajském přeboru družstev babytenisu. Podrobnější hodnocení družstva babytenisu bude následovat.