Baby

Babytenisté opět úspěšní

Baby | čtvrtek 21. července 2011, 08:56

Babytenisté postoupili letos již třetí rok po sobě mezi 16 nejlepších celků kraje.

Družstvo babytenisu - 2011V Pardubickém krajském přeboru bylo naše družstvo babytenistů nalosováno do skupiny Pardubicko H, kde mělo tyto soupeře: DTK Skuteč A, DTK Skuteč B, TK SB Světlá nad Sázavou a TK Hlinsko.

Babytenisté rozehráli skupinu velmi dobře, když na záčátek soutěže porazili DTK Skuteč B 4:2. V dalším a jediném domácím zápase skupiny porazili babytenisté TK Hlinsko 6:0. Poté znovu zvítězili nad DTK Skuteč - tentokrát A -5:1. O první místo ve skupině se bojovalo na dvorcích TK SB Světlá n. Sázavou. Zápas nakonec naši tenisté zvládli a zvízězili 4:2. Obsadili tak ve skupině 1. místo a postoupili do čvrtfinále této soutěže, která se dále hraje vyřazovacím systémem.

Ve čtvrtfinále se potkalo naše družstvo s TK Ústí nad Orlicí B, kterému podlehlo v domácím utkání 2:4. Babytenisté tak již třetím rokem po sobě postoupili mezi nejlepších 16 družstev kraje, což lze jistě považovat za úspěch.

Za družstvo babytenistů nastupovali: Vojtěch Křepinský, Aleš Bouchner, Karolína Tajovská, Josef Čapek, Aneta Štolfová, Tereza Choutková a Adam Pullmann.