Aktuality

Turnaj mlašího žactva Crespo Cup 2016

Aktuality | středa 31. srpna 2016, 19:55

V polovině srpna se uskutečnil v našem oddíle celostátní turnaj mladšího žactva Crespo Cup 2016. Vítězem se v chlapecké části turnaje stal Lukáš Mandelík z TK Brno-Chrlice a mezi dívkami zvítězila Stela Ježková z TK Hlinsko.

Vítězný pár čtyřhry - Aneta Štolfová, Stela JežkováChlapecké části turnaje se zúčastnilo celkem 10 chlapců. Do finále turnaje se probojovali Lukáš Mandelík a Eduard Sklenár z TJ Radlice. Finále rozhodla až zkrácená hra, ve které byl úspěšnější Lukáš Mandelík, kerý vyhrál 6:0, 2:6, 1:0 (8). Z domácích borců se turnaje zúčastnili Jan Bauer a Lukáš Mühlfait. Honza Bauer porazil ve II. kole Havla (TK Spartak Jihlava) 6:1, 6:4. V semifinále podlehl Honza Mandelíkovi 2x 1:6. Lukáš Mühlfait podlehl v I. kole po bojovném výkonu Miervovi (SK JC Sport Opava) 4:6, 6:4, 0:1 (9).
Ve čtyřhře se na 2. místě umístila domácí dvojice Honza Bauer, Lukáš Mühlfait. Ta podlehla ve finálovém zápase dvojici Bulant, Mandelík 5:7, 4:6. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

V turnaji dívek se nejvíce dařilo Stele Ježkové z TK Hlinsko. Ve finále porazila domácí Anetu Štolfovou 6:7 (4), 4:6. Turnaj čtyřhry vyhrál pár Štolfová, Ježková, který porazil ve finále pár Zábranová, Dvořáková (obě LTC Humpolec) 6:3, 6:2.Na výsledky turnaje se můžete podívat zde. Na fotogalerii zde.

prazdniny