Aktuality

Turnaj mladšího žactva vyhráli Brückner a Pfeifferová

Aktuality | středa 20. prosince 2017, 05:25

16.-18.12. se uskutečnil v našem oddíle turnaj mladšího žactva kat. C BEPPO CUP 2017. V chlapecké části dominoval a celý turnaj vyhrál domácí David Brückner a u dívek brala vítězství Kamila Pfeifferová z TK Mohelnice.

Turnaje se zúčastnili hned 4 domácí hráči - David Brückner, Adam Svoboda, Lukáš Laštovička a Pavel Suchánek. David si hned v I. kole poradil s nasaznou jednotkou turnaje Flídrem (TENIS-CENTRUM DTJ HK), kterého porazil 6:2, 6:0. V obdobném duchu si David počínal i nadále a vybojoval si účast ve finále turnaje. Zde vyhrál nad Havlem (TK Spartak Jihlava) 6:4,6:2 a stal se tak vítězem turnaje. Adam Svoboda si po čtvrtfinálovém vítězství nad Zemanem (TK Pelhřimov) 6:2, 6:0 vybojoval semifinálou účast. V semifinále pak Adam podlehl Havlovi 2:6, 1:6 a obsadil tak na turnaji pěkné 3. místo. Lukáš Laštovička podlehl po boji Zemanovi 4:6, 3:6 a do dalších bojů nepostoupil. Pavel Suchánek porazil v I. kole Rindoše (TK Spartak Jihlava) 6:1, 6:4 a postoupil do čtvrtfinále. Zde podlehl Vídenskému (HTK Třebíč) 2x 2:6.
Turnaj čtyřhry vyhrál domácí pár Svoboda, Brückner, který ve finále zvítězil nad párem Vídenský, Kylsán (LTC Humpolec) 6:3, 6:2. Gratulujeme všem domácím borcům k dosaženým výsledkům v turnaji! Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaje dívek se bohužel nezúčastnila žádná z domácích hráček. Vítězství v turnaji se stalo kořistí pro první nasazenou hráčku turnaje - Kamilu Pfefferovou z TK Mohelnice. Tak potvrdila roli favoritky a turnaj vyhrála. Ve finále zvítězila nad Šindelkovou (ŽLTC Brno) 6:4, 6:0. Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Zimanyová (TC Brno), Šindelková, která ve finále porazila dvojici Pfeifferová,Marešová (TK Pelhřimov) 6:2, 7:5. Kompletní výsledky turnaje zde.

 

prazdniny