Turnaje

Turnaj mladšího žactva REBUT CUP 2015 vyhráli Korec a Štolfová

Turnaje | úterý 15. prosince 2015, 08:27

O víkendu se uskutečnil v našem oddíle celostátní turnaj mladšího žactva kat. C REBUT CUP 2015. Turnaj se uskutečnil jak v kategorii chlapců,tak v kategorii dívek. V kategorii chlapců zvítězil dominantním způsobem Zdeněk Korec z TK Agrofert Prostějov. V kategorii dívek brala vítězství domácí hráčka Aneta Štolfová. Turnaje se zúčastnilo 34 hráčů a hráček!

Finalisté - Zdeněk Korec, Adam KřepinskýTurnaje chlapců se zúčastnilo 16 hráčů z toho 3 hráči domácího oddílu - Lukáš Mühlfait, Jan Bauer a Adam Křepinský. Lukáš Mühlfait podlehl v I. kole po bojovném výkonu Rychtářovi (SK Tenis Tišnov) 2x 2:6. Honza Bauer sehrál hned v I. kole dlouhý a vyrovnaný zápas s Havlikem (TK SB Světlá nad Sázavou), který rozhodl až supertie-break. Honza postoupil do II. kola po výhře 6:4, 4:6, 1:0 (9). Ve II. kole pak prohrál Honza s Páralem (Slavoj Třešť) 6:7 (5), 3:6. I v tomto zápase podal Honza velmi dobrý výkon! Nejlépe se dařilo Adamovi Křepinskému. Ten postupně porazil v I. kole Guzika (LTC Humpolec) 2x 6:0, Starého (TJ Brno-Komín) 6:0, 6:1 a v semifinále pak Párala (Slavoj Třešť) 6:3, 6:2 a postoupil do finále. V něm byl nad jeho síly Korec z TK Agrofert Prostějov, kterému Adam podlehl 2x 0:6. Vítězem turnaje se tak stal po zásluze Zdeněk Korec z TK Agrofert Prostějov, který ztratil v celém turnaji pouze 5 gamů!
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Korec, Němec (oba TKAgrofert Prostějov). Ve finále porazili dvojici Tomašov, Rychtář(oba SK Tenis Tišnov) 2x 6:0. Na výsledky turnaje se můžete podívat zde.








 

Finalistky - Magdaléna Smékalová, Aneza ŠtolfováTurnaje děvčat se zúčastnilo celkem 18 hráček. Z domácího oddílu to pak byly 4 hráčky. Dita Zachariášová, Nicol Dvořáčková, Katka Vachová a Aneta Štolfová. Katka Váchová porazila v předkole svoji oddílovou spoluhráčku Ditu Zachariášovou 6:1, 6:2, kdy Dita bojovala o každý míč a Katce nedala nic zadarmo. V I. kole skrečovala Katce zápas Procházková (SK Tenis Tišnov) pro nevolnost. Ve II. kole pak podlehla Katka Ježkové (TK Hlinsko) 0:6, 1:6. Nicol Dvořáčková podlehla v I. kole Zábranové (LTCHumpolec) 2x 0:6. Roli favoritky turnaje potvrdila domácí Aneta Štolfová. V I. kole vyřadila Jůzlovou (TK Pelhřimov) 6:1, 6:0, ve II. kole vyhrála nad Vlkovou (TK Pelhřimov) 6:2, 6:0 a vsemifinále zvítězila Aneta nad Tvrdou (TK Znojmo) 6:2, 6:1. Finále nabídlo vyrovnaný souboj, ve kterém za stavu 7:5, 2:1 pro Anetu skrečovala Smékalová (TK Hlinsko) pro zranění, do té doby velmi hezký zápas. Vítězem turnaje se tak stala domácí hráčka Aneta Štolfová.
Turnaj čtyřhry se pro malou účast nekonal. Na výsledky se můžete podívat zde. Na fotogalerii se můžete podívat zde.