Turnaje

Turnaj dorostu vyhráli Podškubka a Dörreová

Turnaje | neděle 7. srpna 2016, 16:50

O tomto víkendu se uskutečnil v našem oddíle celostátní turnaj dorostu REBUT CUP 2016. Turnaj měl pěknou účast v podobě 34 hráčů a hráček.

Finalistky dívčí čtyřhry.Turnaj chlapců vyhrál Karel Podškubka z TK Spartak Jihlava, který ve finále porazil domácího Lukáše Brücknera 6:2, 6:3. Dalším domácím hráčem byl Vojtěch Křepinský, který v I. kole turnaje porazil Pykala (TC Chrudim) 2x 6:2. Ve II. kole pak Vojta nestačil na Rindoše z TK Spartak Jihlava.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Varga, Podškubka (oba TK Spartak Jihlava), která porazila ve finále dvojici Rindoš, Matějka (SK Aritma Praha). Na výsledky turnaje se můžete podívat zde.

Turnaj děvčat vyhrála Adéla Dörreová z TENIS-CENTRUM DTJ HK. Ve finále turnaje zvítězila nad Hrbkovou (ŽLTC Brno) 7:5, 6:1. Turnaje se zúčastnila i domácí děvčata - Karolína Tajovská a Helena Grubauerová. Helena porazila v I. kole Duchonovou (LTC Humpolec) 6:0, 6:1, ve II. kole podlehla Přikrylové (TK Spartak Jihlava) 3:6,1:6. Karolína vyhrála v I. kole nad Musilovou (TK Spartak Jihlava) 2x 6:0. Ve II. kole prohrála Karolína se Štorkovou (TK Hlinsko) 0:6, 1:6.
V turnaji čtyřhry vyhrál pár Dörreová, Kroisová (LTC Nový Bydžov) , který ve finálovém zápase zvítězil nad párem Hrbková, Přikrylová 6:4, 6:3. Na výsledky turnaje se můžete podívat zde. Na fotogalerii se můžete podívat zde.