Aktuality

Turnaj dorostu ovládli hráči z Hodonína

Aktuality | úterý 21. března 2017, 11:52

Hned 3 hráči z LTC Hodonín se vměstnali mezi nejlepší čtyřku turnaje REBUT CUP 2017 a významným způsobem tak ovládli celý turnaj. Vítězem se stal Oliver Chmelík ze stejného oddílu. Konkurovat hráčům z Hodonína dokázal pouze Adam Jelínek ze Spartaku Polička. Turnaj dívek nebyl pro nízkou účast klasifikován.

Celkem 17 hráčů se zúčastnilo dorosteneckého turnaje REBUT CUP 2017. Do semifinále turnaje se probojovali všichni 3 hráči z LTC Hodonín - Oliver Chmelík, Martin Kolařík a Tomáš Melichar. Zejména Tomáš Melichar předváděl krásný tenis a svedl v turnaji dva dlouhé a náročné zápasy. Hned v I. kole se musel poprat o vítězství nad černým koněm turnaje Privarou (TK Zlín). Ze souboje jednoručných bekhendů vyšel vítězně Melichar, který vyhrál 5:7, 6:3, 1:0 (6). V semifinále pak podlehl Melichar Jelínkovi 6:4, 3:6, 0:1 (9). Ve finále pak Oliver Chmelík "přejel" viditelně unaveného Jelínka 6:0, 6:1. Vítěz turnaje Chmelík se nejvíce nadřel na vítězství v semifinále turnaje, kde porazil svého spoluhráče z Hodonína Kolaříka až po boji 7:5, 7:5. Kolaříka potrápil pro změnu ve čtvrtfinále domácí Aleš Bouchner, ketrý podlehl Kolaříkovi 4:6, 6:7 (7). V tomto zápase odvrátil Aleš neuvěřitelných 15 mečbolů soupeře! Aleš do čtvrtfinále postoupil přes Baného (ŽLTC Brno), kterého porazil 6:1, 6:0. Druhým domácím hráčem byl Vojtěch Křepinský. Ten v I. kole porazil Kravku (TK Spartak Jihlava) 6:3, 6:2. Ve čtvrtfinále podlehl finalistovi turnaje Jelínkovi 1:6, 0:6.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Privara, Chmelík, která ve finále zvítězila nad párem Jelínek, Brückner 6:0, 6:2. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

 

prazdniny