Aktuality

Rebut Cup 2013

Aktuality | pátek 2. srpna 2013, 15:34

O víkendu 27.7. - 29.7. se na našich dvorcích odehrál turnaj mladšího žactva Rebut Cup 2013. Turnaj děvčat byl pro nízkou účast zrušen.

Vojtěch Grün, Aleš BouchnerDo turnaje chlapců se přihlásilo celkem 8 chlapců. Turnaj ovládl domácí Aleš Bouchner, který v úvodním utkání porazil Tůmu ze Spartaku Jihlava 6:2, 6:3. V semifinále pak zvítězil na Grünem z TK Třebíč 6:1, 6:2. Ve finálovém zápase pak porazil Slabíka z TK SB Světlá n. Sázavou 6:1 a 6:0. Vítězství si připsal Aleš i ve čtyřhře. Ve finále zde vyhrál spolu s Grünem 6:3, 6:2 nad domácím Vojtěchem Křepinským s Michalem Slabíkem.

Turnaj chlapců, hraný za úmorného vedra, se tak i přes nízkou účast vyvedl. Turnaje se zúčastnili hráči z domácího oddílu, Spartaku Jihlava, TK Třebíč, TK SB Světlá n. Sázavou, TK Pelhřimov a Šumperka. Na výsledky turnaje se můžete podívat zde. Na fotogalerii zde.
Negativem zůstává fakt, že se domácího turnaje zúčastnilo minimum domácích hráčů, pro které by měla býti účast takřka povinnost. Ze 7 možných mladších žáků a žákyň, zasáhli do hry pouze 2!
 

prazdniny