Aktuality

Oblastní přebory

Aktuality | úterý 19. května 2015, 03:50

O proběhlém víkendu se konaly oblastní přebory mladšího žactva. Z našeho oddílu se jich zúčastnili 3 hráči.

Oblastní přebor mladších žákyň se konal v Trutnově. Zde se potkala Aneta Štolfová v I. kole s Jansovou (Tennis club Dvur Králové) a podlehla ji ve třech setech - 2:6, 6:4, 0:6. Čtyřhru sehrála Aneta s Kunitsynou (TENIS-CENTRUM DTJ HK). Děvčata podlehla v I. kole páru Válková, Kotvová až ve zkracené hře hrané místo III. setu. 6:3, 3:6, 0:1 (10).

Luboš Laštovička a Adam Křepinský se zúčastnili oblastního přeboru mladšího žactva v Žamberku. Luboš porazil s přehledem v I. kole Šrajera (TK Česká Třebová) 6:1, 6:2. Ve II. kole podlehl Kárníkovi (TENIS-CENTRUM DTJ HK). O výsledku rozhodl pravděpodobně I. set, ve kterém podlehl Luboš až v tie-breaku 5:7. Luboš podlehl v zápase 6:7, 2:6.

Adam Křepinský podlehl v I. kole Kravaříkovi (LTC Pardubice) 5:7, 1:6. Čtyřhru sehráli Adam s Lubošem spolu. V předkole porazili chlapci pár Pala (TENIS-CENTRUM DTJ HK), Krupička (1. Východočeská Tenisová) 6:2, 6:3. V I. kole pavouka pak podlehli naši chlapci prvnímu nasazenému páru Veigert (TK Pernštýn 1897 Pardubice), Horálek (TO SK Žamberk). Proti momentálně čtvrtému hráči republiky Veigertovi sbírali naši chlapci hlavně zkušenosti a podlehli 0:6, 1:6.

prazdniny