Aktuality

Na VH TJ JISKRA byla oceněna naše mládež

Aktuality | pátek 13. dubna 2012, 08:32

Včera 12.4. v 17 hodin se v salónku hotelu Slunce za účasti starosty města Bc. Jana Tecla a dalších hostů konala Valná hromada TJ Jiskra, na které byli kromě jiných sportovců oceněni i naši mladí tenisté.

Nejlepší kolektiv - starší žáci

Ocenění získalo družstvo staršího žactva. To si odneslo diplom a pohár pro NEJLEPŠÍ KOLEKTIV TJ JISKRA ZA ROK 2011! Připomeňme si proto výsledky tohoto družstva v loňském roce. V Pardubickém krajském přeboru šlo družstvo od vítězství k vítězství . Postupně porazilo tato družstva: LTC Vysoké Mýto 7:2, Spartak Poličku 6:3, TK Pernštýn 1897 Pardubice 5:4, TO TJ Tesla Pardubice B 6:3, TO SK Žamberk 6:3 a TC Chrudim A 8:1. Prohrálo pouze jediné utkání a to s TK Choceň 4:5, kdy o vítězi rozhodovala za stavu 4:4 závěrečná čtyřhra, ve které naše děvčata podlehla 2x 5:7. Umístilo se tak na 2. místě Pardubického krajského přeboru a o těsně mu unikl postup do nejvyšší soutěže SYNOT TIP TOUR. Za družstvo nastupovali: Matěj Coufal, Jakub Dvořák, Lukáš Brückner, Michal Svoboda, Jonáš Slabík, Jakub Abbrent, Prokop Findeis, Jakub Bartoň, Jana Dipoldová, Gabriela Dipoldová, Veronika Časarová a Tereza Špalková. Kapitánem družstav byl p. Časar, zástupcem kapitána p. Brückner. Gratulujeme k ocenění, které za družstvo staršího žactva přebral člen výboru Petr Křepinský.
 

Dalšího ocenění se poté dostalo mladší žákyni Gabriele Dipoldové. Ta byla oceněna jako nejlepší sportovkyně tenisového oddílu. V minulém roce vyhrála ve čtyřhře 4 turnaje, 3x se umístila na 2. místě. V jednotlivcích se umístila 1x na 2. místě a celkem 4x se umístila na 3. místě. Daří se jí i vletošní sezóně. Na posledním turnaji mladších žákyň Poděbradech se probojovala jak do finále jednotlivců, tak do finále čtyřhry. Diplom, pohár a věcné dary přebral člen výboru Mudr. Bohumil Klatovský. Gratulujeme k ocenění!

prazdniny