Turnaje

Havlíčkobrodská čtyřhra 2014

Turnaje | pátek 21. března 2014, 12:59

V neděli 16.3. se v našem oddíle uskutečnil již II. ročník turnaje čtyřhry babytenistů - Havlíčkobrodská čtyřhra 2014.

finalisté turnajeTurnaj byl velmi dobře obsazen a zúčastnilo se ho celkem 13 párů. Účastníci turnaje se dostavili jak z nedalekého okolí (TK Humpolec, TK Spartak Jihlava, DTK Skuteč) tak i z větší vzdálenosti (TILLIA Brno, I. CLTK Praha, Sparta Praha). Zastoupení měl i domácí oddíl v podobě 3 párů.
Turnaj byl rozlosován do tří skupin, z kterých potom postoupilo nejlepších 8 párů do finálového pavouka. Zbylých 5 nepostupujících párů se zúčastnilo pavouka útěchy. Hrálo se o konečná umístění a tak si hráči zahráli až 6 a více zápasů.
Turnaj zcela ovládl pár Málek - Fedasko, který nepoznal v celém turnaji přemožitele a celý turnaj po zásluze vyhrál. Domácí může těšit finálová účast páru Křepinský - Laštovička. Ten svedl tuhý semifinálový boj s borci ze Svitav - Vrtěna - Veiglová, ve kterém zvítězili naši hráči až v tiebreaku. Ve finále pak podlehli již zmiňovaným vítězům turnaje Málek - Fedasko 3:6.
Další domácí pár vytvořili Katka Váchová a Jessica Adamcová. Děvčata zabojovala především v zákl. skupině. Tam podlehla 2x v tiebreaku a to dokonce páru Palánová - Lebrušková, který skončil nakonec na 3. místě. Díky těmto dvěma prohrám se děvčata nekonec umístila na konečném 12. místě, když jim již v závěru turnaje došli síly. Na 11. místě se umítil další domácí pár Milichovský - Mühlfait, který měl tak trošku smůlu na vylosování. Ve skupině C se potkal s 1.,2. a 3. párem v konečném pořadí!
Všichni hráči obdželi diplomy, medaile, poháry a věcné ceny. Všem hráčům patří velký dík za bojovnost a hru fai play. Rodičům pak za trpělovist v průběhu celého turnaje! Na výsledky se můžete podívat zde.