Turnaje

Brodská liga 2014

Turnaje | středa 14. ledna 2015, 11:18

V průběhu měsíce října a listopadu se v přetlakové hale uskutečnil již II. ročník Brodské ligy. Cíl této ligy je jasný - využít turnajovou přestávku ke zlepšení výkonnosti jednotlivých hráčů před halovou sezónou.

Liga byla rozdělena na jednotlivé kategorie. Babytenisovou ligu, ligu mladších žáků a poprvé též ligu starších žáků.

 Pro nové hráče v našem oddíle liga také posloužila k poznání nových kamarádů a získání prvních zkušeností s ostrýmy zápasy. Všechny kategorie měli 4 hrací dny, které vyvrcholily  14.12. 2014 masters. Dopoledne začali nejmenší babytenisté vyhlášením výsledků babyligy a předáním cen. Poté následoval bohatý soutěžní program, ve kterém byl pro děti připraven dort. Po těchto radovánkách následovala čtyřhra pro radost, které se zúčastnilo celkem 5 párů a to systémem každý s každým. Vítězem této čtyřhry se stal pár Adam Svoboda a Ondřej Hála, který nepoznal porážku. Po čtyřhrách byl program pro babytenisty u konce a tak následoval program mladších a starších žáků. Nejprve proběhlo vyhlášení jednotlivých lig a poté začaly čtyřhry. V lize mladších žáků se účastnily celkem 3 páry a vítěznou dvojicí se stal pár Karolína Tajovská a Jessica Adamcová. V lize starších žáků se podařilo složit pouze 2 páry, které se po odehrání setu různě prostřídaly.

Tímto byl program u konce. Na závěr bych chtěl poděkovat Všem hráčům i rodičům za hladký průběh jednotlivých lig. Dále bych chtěl poděkovat vedení našeho tenisového oddílu, bez jehož podpory by se jednotlivé ligy těžko uskutečnily a firmě HB Tenis BF. Na fotogalerii se můžete podívat zde. Výsledky k nahlédnutí zde - baby, mladší, starší.

report: Lukáš Adamec