Baby

Baby B postoupilo mezi 16 nejlepších

Baby | čtvrtek 27. června 2013, 10:19

Druhý tým babytenistů si vybojoval postup ze skupiny a probojoval se tak mezi 16 nejlepších družstev kraje.

V krajském přeboru bylo družstvo nalosováno do skupiny Pardubicko A. O tom, že byla skupina vyrovnaná svědčí pohled na tabulku. Hned 3 družstva se umístila na 2. až 4. místě. TJ Jiskra Havlíčkův Brod B, TO TJ Tesla Pardubice A a TK Pernštýn 1897 Pardubice B. Všechna družstva měla ve skupině po 3 výhrách a 2 prohrách. Díky lepšímu poměru vyhraných  a prohraných setů tak nakonec do semifinále postoupilo družstvo z Havlíčkova Brodu. Na 1. místě se umístilo družstvo LTC Pardubice A.

15.6. se odehrálo semifinále této soutěže. V něm se naše "B" utkalo s družstvem Česká Třebová A. K utkání nastoupilo v silně "okleštěné" sestavě, kdy vypadli hned 3 hráči základní sestavy a zaskočit museli dokonce minitenisté! V zápase tak naše družstvo podlehlo TK Česká Třebová A 0:6 a se soutěží se rozloučilo.

I tak lze hodnotit postup ze skupiny jako velmi dobrý úspěch se kterým se na záčátku soutěže moc nepočítalo. Družstvo se tak probojovalo mezi 16 nejlepších družstev kraje z celkového počtu 42 družstev. Semifinále mělo býti odměnou hráčům za jejich výkony ve skupině a je proto škoda, že se zákl. sestava družstva právě k tomuto zápasu téměř rozpadla.

Kapitánem družstva byl Václav Milichovský. Na úspěchu družstva se podíleli: Jakub Milichovský, Vanesa Zábranová, Matěj Merunka, Lukáš Mühlfait, Jessica Adamcová, Štěpán Vala, Katka Váchová a Veronika Valová. Gratulujeme k dosaženému výsledku!